Marcs Omzwervingen

18 januari – dag 47

Vandaag gaan we zeilen. Wind of geen wind, de zeilen gaan omhoog. Wanneer we de zeilen hebben gehesen liggen we zo goed als stil, maar hebben we een goed moment om foto’s te maken. We houden de zeilen een half uurtje op, waarna we toch maar weer op de motor verder gaan.

Het is bloedheet en om af te koelen gaan we nog maar even zwemmen. De schipper gaat het water ook in, maar op een speciale manier. Hij gebruikt een touw dat aan de mast vastzit als liaan om het water in te springen, wat door anderen wordt nagedaan.

Helaas zit daarna het zeilavontuur erop en gaan we weer terug naar Airlie Beach. In de haven koop ik nog een poloshirt van de Apollo. Terug in het dorp hebben we een afterparty in The Beaches, wat heel gezellig is. We feesten door tot de tent sluit en besluiten door te gaan naar Morocco’s Party Bar, naast de camping.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *