Marcs Omzwervingen

13 januari – dag 42

Er staat voor vandaag niet zoveel op het programma. We rijden over de highway 1 een kilometer of 500 naar Rockhampton, waar we besluiten 30 kilometer door te rijden naar de camping bij de Capricorn Caves. Daar willen we barbecuen, maar er blijkt in het dorpje geen supermarkt of slager te zijn. Ik rijd dus maar weer de 30 kilometer terug naar Rockhampton voor vlees en wat andere boodschappen.

Terug op de camping zie ik naast me opeens wat bewegen. Op het eerste gezicht lijkt het een hond te zijn, maar dan zie ik het: Het is een kangoeroe! En nog een! En nog een! Eindelijk zie ik ze in het wild. En hoe, van heel dichtbij: Ze zitten naast onze bus te eten.

Er loopt nog veel meer rond op de camping, zoals opossums (een soort buidelratten) en kalkoenen die Wouter probeert te spiesen voor op de barbecue, maar dat lukt hem niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *