Marcs Omzwervingen

12 december – dag 10

Vandaag is een echte reisdag met een tussenstop in Christchurch. Om 12 uur bereiken we de stad en we gaan hem eventjes verkennen. Samen met Peter, Robert en Ronald gaan we eerst in een diner wat eten, waarna we naar de stadstuinen gaan. Al snel besluiten we dat we de stad toch het beste kunnen zien vanaf een terrasje met een lekker glas bier.

Als we weer teruglopen naar de bus ontmoeten we Alma, de vriendin van Henk. Ze is vandaag aangekomen is in Nieuw Zeeland en reist de komende tijd mee. Het begint weer te regenen als we wegrijden, maar zolang het alleen regent als we in de auto zitten is het niet zo erg. We rijden naar Peel Forest, waar we morgen gaan raften. Het raftingbedrijf heeft een hostel, waar we overnachten. Het hostel staat in een omgeving waar je helemaal niemand ziet, ver buiten de bewoonde wereld. Het is wel een enorm mooie omgeving.

We hangen wat rond en gaan uiteindelijk monopoly spelen. Rond 12 uur is het spel nog steeds niet afgelopen, er zijn dan nog twee teams in het spel. We besluiten maar dat en geen winnaar is en ruimen het spel op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *