Marcs Omzwervingen

10 januari – dag 39

Ook vandaag staat in het teken van attracties. ’s Ochtends gaan we naar Surfers Paradise, waar we naar Infinity gaan. Daar loop je in het donker rond in een doolhof met allerlei verrassingen, zoals bewegende wanden en lichteffecten. Daarna bezoeken we Space Walk, waar je allerlei video’s over het heelal kan zien. Dat is niet helemaal mijn idee van een leuke attractie, maar Wouter vond het fantastisch.

Na een lunch op het strand gaan we terug naar Brisbane. Daar gaan we naar Wet’n Wild. Dat is een pretpark dat helemaal in het teken van water staat: snelle waterglijbanen, zwembaden en veel andere waterattracties. ’s Avonds is in het park een zogenaamde dive-in movie bij het zwembad, die we vanuit een ligbed kijken.

Wanneer we het park uitgaan is het al donker. Ik wil zo snel mogelijk een camping vinden. Helaas is er geen camping te vinden. Tenslotte stoppen we langs de snelweg op een parkeerplaats bij een tankstation, halen we grote bekers koffie en gaan we maar wildkamperen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *