Marcs Omzwervingen

4 januari – dag 33

We gaan vandaag nog een keer quadbiken. We rijden naar de zandduinen in de buurt van Williamstown. Daar stappen we over in een truck die ons naar het beginpunt brengt. Wanneer we op de quads zitten moeten we eerst een duin oprijden. Achteraf bleek dat daarbij de deelnemers in groepen opgedeeld werden. Doordat ik volgas de duin op ben gereden mag ik bij de snelle groep aansluiten, net als Wouter. Doordat we in deze groep zitten hebben we een veel leuker traject dan de anderen, want alle wat moeilijkere stukken slaan zij over. Onderweg stoppen we bij een gestrand schip, waarna we weer verder racen. Het quadbiken in Nieuw Zeeland was heel leuk om te doen, maar deze tocht was echt fantastisch!

’s Middags rijden we verder richting het noorden. Uiteindelijk stoppen we op een camping in de buurt van Forster, waar we samen met een groep Australiërs een geweldige avond hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *