Marcs Omzwervingen

10 december – dag 8

Vandaag staan om twee redenen we vroeg op: Een groepje schoolkinderen maken om half zes ’s ochtends zoveel lawaai dat doorslapen onmogelijk is en we gaan vandaag met de boot naar het zuidereiland. De boot gaat om half tien en we moeten ruim van te voren inchecken.

Op de boot hebben we de beste plaatsen, helemaal vooraan in de lounge. Het is een rustige tocht met, zeker door de fjorden, een heel mooi uitzicht. We zien zelfs wat dolfijnen springen.

Op het zuidereiland worden we verwelkomd door een pittige regenbui. Het weer wordt een beetje beter en we maken onderweg wat stops om naar zeeleeuwen te kijken. Tegen de tijd dat we bij de camping zijn aangekomen regent het weer zo hard dat niemand zin heeft om tenten op te zetten. Gelukkig zijn er nog genoeg cabins beschikbaar. ’s Avonds gaan we barbecuen. De wekker voor morgen staat om 4:45 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *