Marcs Omzwervingen

18 december – dag 16

’s Ochtends neem ik een ‘full breakfast’ in een tentje Queenstown, waarna ik in een internetcafé het reisverslag bijwerk. ’s Middags gaan we paardrijden, en ik heb daar geen zin in. Toch wil ik het wel gaan doen, misschien dat het achteraf best wel een leuke activiteit is.

Als we bij de manege zijn wordt iedereen op zijn paard geholpen. Het paard wat ik krijg loopt nog los rond. Mijn hart bonkt enorm als ik het paard bestijg. Wat is zo’n beest enorm groot. We rijden door een mooi landschap, waar Lord of the Rings is opgenomen. Na een kwartiertje durf ik een beetje van het landschap te genieten, wat snel weer stopt als we in draf verder gaan.

We steken een aantal keer de rivier over waar Frodo in het eerste deel van Lord of the Rings overheen vaart. Niet dat me dat echt veel kan interesseren, ik hoop alleen dat we snel weer bij de manege zijn. Wanneer we daar aankomen kom ik zo snel mogelijk van het paard af en neem ik me voor nooit meer te gaan paardrijden.

’s Avonds gaan we nog even naar de bioscoop. We kijken de film ‘Bridget Jones 2’. In de kroeg drink ik de herinneringen aan vandaag weg. Uiteindelijk gaan we naar de discotheek ‘The Altitude’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *