Marcs Omzwervingen

29 december – dag 27

Het is ‘s ochtends lekker weer, al miezert het soms een beetje. Vandaag gaan we de binnenstad van Sydney verkennen. Als we het hostel uitgaan, gaan we eerst naar de Botanische Tuinen, die vlakbij het hostel zijn. Daar nemen we een ontbijt in het parkpaviljoen. Wouter voelt zich niet helemaal lekker en gaat wat in het park liggen en daarnaar het hostel. Ik ga verder de stad in en neem de eerste Starbucks Frappochino van dit jaar.

Bij de Woolmorths supermarkt haal ik een pot chicken tonight en wat kip, en dat maken we in de keuken van het hostel klaar. ’s Avonds gaan we tenslotte nog naar de bioscoop, waar we The Incredibles kijken. Als we na de film nog wat willen drinken blijken de meeste bars al gesloten te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *