We vliegen vandaag terug naar Sydney. Waar we met de auto een maand voor nodig hadden om 3500 kilometer af te leggen, doet het vliegtuig daar drie uurtjes over. ’s Ochtends proberen we eerst de auto schoon te maken, wat best lastig gaat als het gras zeiknat is en overal modderpoelen liggen. Daarna rijden we naar het verhuurbedrijf om de auto in te leveren. We hebben nog een paar uurtjes in Cairns, maar omdat het weer heel hard regent besluiten we maar de taxi naar het vliegveld te nemen.

Wanneer we in Sydney aankomen gaan we naar een hotel in het centrum. Het is best lekker om even wat luxe te hebben. In het restaurant van het hotel nemen we wat te eten en voor we het weten is het al weer bijna twaalf uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *