Marcs Omzwervingen

20 januari – dag 49

We beginnen vandaag aan de allerlaatste grote activiteit van deze vakantie: We gaan snorkelen in de Great Barrier Reef. We hebben een tweedaagse tocht geboekt op de Kangaroo Explorer. Met een kleine boot worden we naar de Kangaroo Explorer gebracht. Wanneer we daar aankomen krijgen informatie over de komende dagen, nemen we wat te eten, pakken we de snorkelspullen en we gaan het water in.

Het rif is echt prachtig. Er is schitterend koraal en er zijn heel veel vissen in alle kleuren van de wereld. Wanneer we het water weer uitkomen wordt verteld dat we ook een introductieduik kunnen maken. Daar hoef ik niet lang over na te denken: natuurlijk wil ik dat doen!

Het rif is nog prachtiger als je er dichter bij bent. De ervaring is met een woord fantastisch. Tenslotte gaan we ’s avonds nog een keer snorkelen op dezelfde plek waar we gedoken hebben. Na het avondeten ga ik vroeg slapen, ik ben doodop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *