Marcs Omzwervingen

17 januari – dag 46

Het is half zeven. Badend in het zweet word ik wakker. Ik heb het gevoel dat de wereld om me heen beweegt: Op en neer en van links naar rechts. Nee, ik heb gisteren niet te veel gedronken. Ik ben ook niet ziek. Het is iets veel beters: We liggen met de Apollo voor anker bij Whitehaven Beach bij de Whitsunday Islands.

Na het ontbijt gaan we naar het uitzichtpunt over het strand, wat fantastisch is. Maar daarna wordt het nog beter. We gaan het strand op, met zand zo fijn als poedersuiker en water zo helder als, tja, water. Het is echt alsof je midden in het paradijs staat.
Later op de middag gaan we snorkelen ook hier is het water zo helder dat je het koraal op de bodem kunt zien. Er zitten zoveel vissen dat het lijkt of we in een tropisch aquarium zijn beland. We vinden zelfs Nemo…

Later gaan we nog een keer snorkelen maar omdat het dan hoogtij is zien we minder vissen.

’s Avonds gaan we feesten op de boot, wat zo gezellig is dat mensen van andere boten bij ons aan boord gaan om mee te feesten. Dit was echt een dag om niet snel meer te vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *