Marcs Omzwervingen

22 december – dag 20

We staan op. Doordat het nog niet zo licht is zijn er nog niet veel zandvliegjes. In de eettent eten we brood, waarna we de tenten afbreken en de wetsuits aantrekken. Terwijl we dat doen zijn de zandvliegjes ook wakker geworden. Ze weten ons meteen weer te vinden.

Nadat we de kajaks naar het water gedragen hebben, wat veel minder werk was dan uit het water halen omdat het nu vloed is, gaan we weer op weg. We zien een school vissen springen, met direct daar achteraan een zeehond die op ze aan het jagen is. Later zien we nog dolfijnen, maar die komen niet dichtbij omdat een paar weken geleden een onderzoeker ze met verdovingsschoten heeft gevangen voor onderzoek. Daardoor zijn ze schuw geworden. We proberen vandaag ook nog een stuk te zeilen, wat nu wel lukt.

Terug in Te Anau gaan we ’s avonds nog naar The Moose, maar bijna iedereen wil vroeg naar bed. Terug naar de camping komen we Henk en Alma tegen die juist naar
het centrum lopen. Aangezien ik nog helemaal niet moe ben ga ik nog even met hen mee en spelen we nog een paar potjes pool in The Moose.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *