Marcs Omzwervingen

15 januari – dag 44

Voor vandaag hebben we Forest Flying geboekt. Dat is met via een ijzeren kabel tokkelen over en door het tropisch regenwoud. Helaas komen we er ook achter waarom het een regenwoud heet: Het giet en het stopt maar niet met regenen. Na een paar keer uitstellen wordt de activiteit uiteindelijk geannuleerd, omdat we anders niet op tijd in Airlie Beach kunnen zijn om in te checken voor de zeiltocht naar de Whitsunday Island van morgen. Onderweg picknicken we op een parkeerplaats langs de highway met bolletjes ham en kaas.

Als we in Airlie Beach aankomen is het er kurkdroog en bloedheet. Na het inchecken zoeken we een schaduwplek op een camping Koala en gaan we op een terrasje een pizza eten en wat biertjes drinken. ‘s Avonds en ‘s nachts is het feesttijd in het toeristen- en backpackersdorp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *