Marcs Omzwervingen

14 december – dag 12

Voor vandaag staat er niets op het programma. Sommigen gaan een dagtocht lopen, de rest, waaronder ik, maken een wandeling van een uurtje of drie bij Lake Tekapo. Natuurlijk is het hier ook weer een fantastische omgeving. De uitzichten over het meer en de Zuidelijke Alpen zijn heel mooi.

Na de wandeling gaan we het dorp in om te lunchen. Ik neem fish-and-chips. Jammer genoeg is het lekkerbekje enorm vet. Terug op de camping hebben we een discussie over de temperatuur van het meer. Uiteindelijk besluiten we dat we het alleen zeker weten als we erin springen. Zodoende kan ik uit ervaring zeggen dat het meer koud is. Erg koud.

’s Avonds gaan we nog een keertje naar de enige bar van het dorp. We gaan er nu wat vroeger heen, zodat we niet na het eerste biertje weer weg moeten omdat hij sluit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *