Marcs Omzwervingen

5 december – dag 3

Het regende vannacht. Wat heet het goot en stormde zowel buiten als binnen de tent. We hebben echt hard nieuwe stevige haringen nodig. ’s Ochtends stopt het met gieten en gaat het zachter regenen. We laten ons echter niet uit het veld slaan en maken er het beste van. Na het ontbijt stappen we in de auto en rijden we naar een quadbedrijf: we gaan actief doen.

Na een korte introductie hijsen we ons in regenkleding en stappen we op de quads. In Canada ging het quad rijden bij mij helemaal fout. Dat wil ik niet nog een keer, deze keer wil ik het hele parcours kunnen uitrijden. Gelukkig krijg ik de techniek nu snel onder de knie en maken we een quadtocht van een uur. Voor mijn gevoel was het veel korter.

’s Middags klaart het op en gaan we even het dorp in. Na het avondeten maken we een korte wandeling naar de Huka watervallen. Dit een mooie toch. Op de terugweg spring ik nog in een hotspring. Voor Sinterklaas hebben we een vuurkorf gekregen, waar we een kampvuur in maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *