Marcs Omzwervingen

27 december – dag 25

Vandaag is de laatste reisdag in Nieuw Zeeland. ’s Ochtends halen we bolletjes en vleeswaren in de supermarkt aan de overkant van de camping, wat we in de keuken opeten. Rond half elf vertrekken we naar Christchurch.

Onderweg stoppen we nog even bij de Boulder Rocks, wat grote rosten zijn die door de zee rondgeslepen zijn en op strand liggen. Ronald waagt het zelfs een duik in zee te nemen.

Als we rond 5 uur bij Roadrunners Guesthouse bed & breakfast in Christchurch aankomen heten Rob en Coby, de Nederlandse eigenaars, ons hartelijk welkom. Het is heerlijk weer, dus we gaan lekker in de tuin in en om het zwembad hangen. Na een heerlijke barbecue blijven we nog een poosje rond de vuurkorf kletsen voordat we gaan slapen.

Dit was de laatste volledige dag in Nieuw Zeeland, en het wordt eindelijk zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *