Marcs Omzwervingen

8 december – dag 6

Als we opstaan is het zonnig. Bijna iedereen voelt de tocht van gisteren nog goed in de benen. We gaan vandaag dan ook niet zo veel doen. Rond een uur of 10 rijden we van de camping af, op weg naar Wellington. We maken nog een korte tussenstop bij een forelkwekerij, waar niet echt veel te zien is. Daar zijn we binnen 10 minuten Ronald al kwijt, die foto’s aan het maken was.

We willen ’s middags gaan picknicken en hebben alle inkopen in een supermarkt onderweg gedaan. We hebben alleen nog geen brood, dat was namelijk al uitverkocht. Helaas blijkt dat in elke winkel het brood al op is. Uiteindelijk besluiten we dan maar nog een keer bij Subways te lunchen, om zo toch nog een stokbroodje te kunnen eten.

Even voor Wellington heb je nog helemaal niet het idee dat je een grote stad nadert. Echter, als de laatste bocht voor de baai van Wellington door bent zie je de stad opeens liggen. We rijden naar de camping waar we de tenten opzetten en wat eten. ’s Avonds gaan we de stad in. We beginnen in een Ierse pub, waar live muziek gespeeld wordt. Een nogal dronken vrouw vraagt iedereen van onze groep ten dans, waardoor we op een gegeven moment allemaal op de dansvloer staan. Als we de kroeg uitgaan, gaan we naar ’the place to be’. Althans, dat zou de nachtclub waar helemaal niemand te bekennen is zijn volgens Henk. We besluiten maar naar een andere tent te gaan, waar we tot diep in de nacht doorfeesten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *