Marcs Omzwervingen

26 december – dag 24

Op tweede kerstdag gaan we wildlife-tour doen. Eerst gaan we albatrossen bekijken, waarna we naar een verlaten privé-strand gaan om zeeleeuwen en geeloog pinguïns te zien. We hebben geluk, want er zijn heel veel pinguïns te zien. Wanneer we weer uit de duinen lopen staat er zelfs eentje recht voor mijn voeten.

’s Avonds zouden we uit eten gaan, maar helaas gaat dat niet door. We komen pas om tien uur weer in Dunedin aan, en alle restaurants zijn dan al gesloten. Uiteindelijk kopen we maar alle warme snacks in een 24-uurs supermarktje op, wat de verkoper eerst niet wil geloven. Met de taxi gaan we terug naar de camping, waar we van het luxe kerstdiner genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *