Marcs Omzwervingen

11 januari – dag 40

Crickey! We gaan vandaag naar Australia Zoo, het park van de Crocodile Hunter, Steve Irwin. Je moet echt geluk hebben als hij er is, en dat geluk hebben we. Na eerst een reuzenschildpad gevoerd te zien worden en een eerste rondje door het dierenpark gemaakt te hebben, gaan we naar het theater waar het allemaal gaat gebeuren.

Om elf uur beginnen de shows. Eerst is er een slangenshow, gevolgd door een fantastische tijgershow. Na de tijgers komen de vogels die gewoon vrij rond kunnen vliegen. Maar dan komt het: De krokodillenshow, met de Crocodile Hunter zelf: Steve Irwin. Het is een crickey show, fantastisch om te zien wat hij met die beesten doet en vooral durft. Waar in andere shows de krokodillen met een hengel vanaf een platform gevoerd worden, gaat Steve gewoon het water in om ze te lokken!

Iets later is er nog een krokodillenshow, die we ook bekijken. Wanneer we wegrijden, of beter terwijl we rijden, beslissen we waar de volgende camping zal zijn. Het wordt Hervey Bay waar we meteen voor morgen een dagtour naar Fraser Island boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *