Marcs Omzwervingen

7 januari – dag 36

Vandaag blijven we in Coffs Harbour en gaan lekker een dagje relaxen. Na het, erg late, ontbijt gaan we even het dorp in en lopen we door naar zee. Buiten wat zwemmen, lezen en luieren verbranden we daar lekker. Wouter zijn voeten zijn bijna fluoriserend rood, mijn rug begint een beetje te smeulen.

Op de terugweg lunchen we nog even in het winkelcentrum (dat is niet zo heet als buiten) en lopen we via het Coffs Creek pad terug naar de camping.

‘s Avonds eten we voor maar $6 p/p in het restaurant van het Plantation hotel. Na een potje mens-erger-je-niet voor gevorderden met speciale regels gaan we terug naar het Plantation hotel voor een geweldig avond met live rockmuziek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *