Marcs Omzwervingen

23 december – dag 21

We zijn alweer 3 weken onderweg, maar het lijkt alsof we al veel langer in Nieuw Zeeland zijn. Ik ben alle besef van tijd kwijt. Vandaag is een rustige dag, wat wel lekker is na vannacht: Ik ben meerdere keren wakker geworden door de jeuk van de zandvliegbeten.

In het dorp koop ik een broodje, nieuwe veters voor mijn hikingschoenen en niet te vergeten afterbite tegen de jeuk. ’s Middags gaan we een klein stuk van de Kepler Track lopen. Dat is een van de Nieuw Zeeland Great Walks. In totaal loop je er zo’n 4 dagen over, wij hebben maar een uurtje of drie gelopen.

Na een paar potjes poolen en wat te eten zijn we naar Real Journeys gegaan voor een rondleiding door de gloeiwormgrotten van Te Anau, net als heel veel Japanners. Het was erg indrukwekkend om te zien.

Voor ik slapen ga duik ik The Moose nog even in voor een biertje en, alweer, een potje pool.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *