Marcs Omzwervingen

19 december – dag 17

Vandaag gaan sommigen skydiven, bungeejumpen en canyonswingen, maar Michel, Wouter en ik doen daar niets van, onze dag komt morgen. Na lekker uitgeslapen te hebben, in een tent zo heet als een sauna wakker geworden te zijn, de was in de machine gestopt te hebben en gewassen te hebben terwijl je er achter komt dat je handdoek in de wasmachine zit, gaan we het dorp in om een broodje te eten en wat rond te hangen.

’s Middags hebben we de gondelbaan genomen naar een mooi uitzichtpunt over Queenstown. Terug op de camping horen we dat het paragliden weer niet door gaat. Gelukkig hebben we een alternatief gevonden dat nog spannender is: Midgetgolf! Het blijkt een hele leuke indoor baan te zijn.

Na een paar potjes poolen in de kroeg is het al vroeg bedtijd: Morgen gaat de wekker om half vijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *