Marcs Omzwervingen

14 januari – dag 43

Vandaag gaan we de Capricorn Caves in. Het grottenstelsel bevind zich helemaal boven de grond. Duizenden jaren geleden is het een onderdeel van een rif geweest. We hebben expres de rondleiding van 11 uur geboekt, want staat de zon recht boven de grotten en heb je hele mooie lichteffecten. Even ziet het er naar uit dat we het spektakel gaan missen door wolken, maar gelukkig zijn die net op tijd weg.

Na de grotten gaan we verder. We rijden richting Airlie Beach, want daar moeten we morgen zijn. We rijden zo lekker door dat we helemaal in Mackay komen. Daar nemen we een camping en gaan het centrum in om te kijken of er iets te beleven valt. Helaas is het erg stil in centrum. We lopen terug naar de camping waar we de rest van de avond gezellig kletsen met twee Nederlandse vrouwen die naast ons zijn komen staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *