Omzwervingen van Marc en Josephine

Back to Auckland / Terug naar Auckland

Sunday November 23

This morning, I had a nice breakfast in a restaurant in Coromandel. Since the ferry to Auckland left at 16:30, it was a rather lazy day. I did some shopping, updated my online journal, did a small hike and went of to the wharf. I arrived there way to early, but it was nice doing nothing and just looking at the sea and the fishing ships.

The ferry itself took about 2 hours to get to Auckland. Back in Auckland, I went back to the City Garden Lodge. Although there was no vacancy, I could pop up my tent in the garden.

Terug naar Auckland
zondag 23 november

Vanochtend had ik een lekker ontbijt in restaurant Coromandel. Daar de boot naar Auckland pas om 16:30 vertrok, was het een nogal luie dag. Ik heb wat inkopen gedaan, m"n online reisverslag bijgewerkt, een korte wandeling gemaakt en ben toen naar de kade gegaan. Ik kwam daar veel te vroeg aan, maar het was lekker om niets te doen en alleen naar de zee en de vissersboten te kijken.

De boottocht naar Auckland duurde ongeveer 2 uur. Terug in Auckland ging ik terug naar de City Garden Lodge. Alhoewel er geen plaats was, kon ik mijn tent in de tuin opzetten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.