Marcs Omzwervingen

Biking along the shore / Fietsend langs de kust

Thursday November 20 – Friday November 21

Finally, I'm on my way. On Thu, it took about 30 km to leave Auckland. But, having that done, I reached the beautifull backcountry of New Zealand. Although I followed the shore as much as possible, there were some pretty steep hills, up to 15%. It seems that I have to get used to biking hills again.

After 95 km (which was too far for the first day), I camped at Tapapakanga RP. There was a really nice view over the bay, but I was too tired to fully notice it. I just went to sleep at 20:00, and slept till 8:00. The next day I cycled along the shore of the Firth Of Thames.
Fietsend langs de kust.
Donderdag 20 november – vrijdag 21 november

Eindelijk, ik ben onderweg. Donderdag kostte het ongeveer 30 km om Auckland uit te komen. Maar daarna kwam ik in het prachtige achterland van Nieuw Zeeland. Alhoewel ik zoveel mogelijk de kust volgde waren er een paar flink steile heuvels, tot 15%. Het lijkt erop of ik er weer aan moet wennen in de heuvels te fietsen.

Na 95 km (wat te ver was voor de eerste dag) kampeerde ik bij Tapapakanga RP. Daar was een prachtig uitzicht over de baai, maar ik was te moe om het echt tot me door te laten dringen. Ik ging al om 20:00 naar bed en sliep tot 8:00. De volgende dag fietste ik langs de kust van de Firth Of Thames.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *