Marcs Omzwervingen

Introduction / Introductie

In November 2008 I go for 3 months to New Zealand. After my precious trip to that country, I really wanted to go back, but this time not with a group travel and for a longer period. Group travels are often nice, but then I miss the contact with the local population and you committed to the trip and/or the majority of the group. Besides that, the 3 weeks I had the previous time were not enough to get a good impression of the country.

The past years I have been more and more on vacation by bike, and I like it very much. You are all day outside, you can in fact come everywhere and you have a lot of contact with other people. Both on the road and in the evenings on the campsites.

This year I am going to combine these two things: A biking holiday and New Zealand. I want to visit both islands, but don"t have a fixed plan yet which route I"m (about) going to bike.

In this journal you read all about this trip.

Introductie

In november 2008 ga ik voor 3 maanden naar Nieuw-Zeeland toe. Na mijn vorige reis naar het land wilde ik er graag naar teruggaan, maar nu niet met een groepsreis en voor langere tijd. Groepsreizen zijn vaak er leuk en gezellig, maar ik mis dan wel het contact met de lokale bevolking en je blijft toch gebonden aan de reis en/of de meerderheid van de groep. Daarnaast waren de 3 weken de vorige keer eigenlijk niet voldoende om het land goed te leren kennen.

Afgelopen jaren ben ik steeds vaker op de fiets op vakantie gegaan, en dat bevalt me erg goed. Je bent de hele dag buiten, je kan eigenlijk overal komen en je hebt veel contact met andere mensen. Dat zowel onderweg als 's avonds op campings.

Dit jaar ga ik deze twee dingen combineren: Een fietsvakantie en Nieuw-Zeeland. Ik wil beide eilanden gaan bezoeken, maar heb nog geen echt plan welke route ik (ongeveer) ga fietsen.

In dit verslag lees je alles over deze reis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *