Marcs Omzwervingen

Alweer een land door

Het gaat nu echt snel, morgenochtend fiets ik Duitsland in. Ik ben er net al even naartoe gelopen, want de grens is maar 400 meter van de camping. Afgelopen twee dagen liep de route voornamelijk vlak langs de kust door de duinen en de laatste 50 kilometer over een zeedijk langs grasland. Makkelijke kilometers dus, behalve de enkele keer dat de weg naar het westen liep. Dan had ik de wind vol tegen.

Het eten was ook makkelijk. Gisteren kwam ik rond lunchtijd langs een vissershaven waar een goedkoop maar erg lekker visbuffet te krijgen was. Ik heb er zo veel van op dat ik ’s avonds aan een paar boterhammen genoeg had. Aangezien vanavond de laatste avond in Denemarken is en mijn kronen nog niet op waren heb ik mezelf maar getrakteerd op een maaltijd in het restaurant naast de camping. Alhoewel Herman den Blijker de schnitzel zou omschrijven als doodgeslagen en platgewalst smaakte hij prima.

Morgen heb ik sowieso een droge tent, want ik kon hem onder een partytent opzetten. En ik heb de reparatie van mijn versnelling opnieuw uitgevoerd met als resultaat dat ik nu weer gewoon vanaf het stuur kan schakelen. O ja, ik heb ook een fietsenwinkel gevonden waar ik een nieuwe binnenband kon krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *