Marcs Omzwervingen

Laatste stuk samen

Het is alweer veel te lang geleden dat ik wat geschreven heb. Vandaag zijn we op weg naar Hull, maar het is nog niet zeker of we dat gaan halen. Afgelopen dagen hebben we twee maal mazzel gehad met de campings doordat de receptie al gesloten was als we aankwamen en nog steeds gesloten was als we weer vertrokken de volgende morgen. Dat maakt het lekker goedkoop. Ik ben trouwens erg blij met de campings die in de GPS vermeld staan, want de meeste staan totaal niet aangegeven en hadden we anders dus nooit gevonden.

Na Colchester zijn we in Saxmundham beland. ’s Ochtends kwamen we nog vrijwilligers van Sustrans tegen die de bewegwijzering van route 1 aan het bijwerken waren. Daarna was het tegen de wind on ploeteren. Afgelopen dag was de tot nu toe minst mooie dag, zowel qua route als qua weer. Op een paar druppels na is het wel droog gebleven, maar de zon hebben we niet gezien. Geluk is de wind wel gedraaid, die komt nu uit het zuidoosten. Na veel kilometers over open vlak land zijn we uitgekomen in Woodhall Spa, waar we ook gratis hebben gestaan.

De plaats blijkt vernoemd te zijn naar een oud badhuis dat nu vervallen is. Er tegenover staat een oude bioscoop uit 1922 die nog steeds in gebruik is. Helaas waren we een uurtje te laat voor de laatste film. Ook helaas was de douche, die was net niet meer ijskoud. Ach, je frist er wel van op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *