Marcs Omzwervingen

Groen Engeland

Vanaf de ferry was het even zoeken naar de uitgang van de terminal, maar uiteindelijk was het puur een kwestie van de rode lijn op het wegdek volgen. Direct buiten de terminal hingen bordjes van de National Cycle Route 1, die we de komende dagen gaan volgen. De route begon meteen geweldig door een park met enkele pittige klimmetjes. Daarna hebben we voornamelijk de kust gevolgd tot in Sandwich.

De receptie van de camping daar bleek al gesloten te zijn, maar volgens een andere kampeerder konden we gewoon onze tent opzetten. Omdat we ’s middags op de boot al warm hadden gegeten hebben we onze eigen variant van de clubsandwich gemaakt met kalkoen, kaas en farmersalade. De volgende morgen bleek de camping maar 15 pond voor ons tweeën te kosten, dus dat viel gelukkig mee. En de douches waren zelfs gratis.

Na een lekker ontbijtje op de camping vertrokken we weer. Het duurde even tot we de route weer gevonden hadden, maar na een paar saaie kilometers langs een drukke weg zagen we weer bordjes hangen. In een tuincentrum in Preston schonken ze lekkere koffie met een groot stuk Victoria cake. Daarna volgde een stuk over een mooi smal paadjes naar Canterbury waar het tijd was voor de lunch. Het bevalt wel om in de middag in de restaurant te eten om dan ’s avonds brood te eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *