Marcs Omzwervingen

Boeren’camping’

Gisteren hebben we Hull uiteindelijk niet gehaald, maar zijn we zo’n 40 km ervoor gestopt. Vandaag zijn we rond de middag in Hull aangekomen. Helaas is het wel gaan regenen.

In een pub hebben we nog een taai biefstukje gegeten onder het genot van een goed glas Stella. Daarna ben ik verder gefietst. Koen neemt vanavond de boot van Hull naar Rotterdam. Het tweede deel van de reis is nu dus echt begonnen, nu sta ik er helemaal alleen voor. Dat zal wel weer even wennen zijn, want het was afgelopen twee weken wel gezellig.

Ik ben bijna direct van de route afgeweken om richting de kust te fietsen, want aan de route liggen erg weinig campings. Helaas betekende dat ook dat ik veel over hoofdwegen moest fietsen. Morgen kan ik de track weer oppakken. De eerste camping waar ik stopte in Bridlington bleek enorm duur te zijn. Ze rekenden wel 25 pond voor een nacht. Dat is me toch iets te gortig. De receptionist vond dat zelf ook en wees me op een boerencamping vlakbij.

Daar sta ik nu. Alleen mag de camping niet echt de naam camping hebben. Toen ik aan kwam fietsen werd de eigenaar door zijn honden gewaarschuwd. Zijn enige woorden waren: just you? There toilet, there water, put tent there. Five quit. En hij verdween weer naar binnen. Meet is er dus echt niet. Een vies toilet in een houten hokje en een kraan tussen de bosjes. Ach, het is gelukkig erg goedkoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *