Omzwervingen van Marc en Josephine

Zondag 12 augustus

Aangezien we twee dagen in Phoenix blijven, moeten we wat bedenken om de tijd te vullen. We besluiten vandaag maar naar Arizona Mills te gaan, wat een shoppingmall niet ver van het vliegveld is. Maar 's ochtends namen we eerst een free continental breakfast. Het is elke keer weer een verrassing wat dat inhoudt. Hier blijkt het een bak slootwater met een 'Deense rol' te zijn, wat een naar niets smakende, niet vullende, vette deegrol is. Daarna nemen we de motelshuttle naar het winkelcentrum, wat om 10 uur open zou moeten gaan. Echter, om half elf was er nog bijna niets open. Zouden de meeste winkels op zondag toch dicht zijn? Gelukkig gingen rond 11 uur alle winkels toch open. 's Middags zijn we nog naar de film gegaan: Jurasic Park III. Dat bleek een leuke film te zijn.
Na de film hebben we op, jawel, gratis internetmachines het reisverslag voor de laatste keer bijgewerkt en zijn we souvenirs gaan kopen. Tenslotte zijn we wat gaan eten (die Steak Escapes zijn toch wel heel erg lekker…) en hebben we een taxi gebeld om terug naar het motel te gaan. Echter, na een half uur wachten was er nog steeds geen taxi. Gelukkig stond er een andere taxi, die wel een gecombineerde rit naar het vliegveld en het motel wilde doen. 's Avonds hebben we nog even TV gekeken en zijn we gaan slapen. Nog één dag over voordat we weer terug moeten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.