Omzwervingen van Marc en Josephine

Woensdag 8 augustus

Voor vandaag stond er niet veel spectaculairs op het programma. Eerst zijn we onze kleren gaan wassen in de wasserette, die fris ruikend maar zeker niet school uit de wasmachine kwamen. Erich had echt gelijk toen hij zei dat ze in Amerika alleen 'door-elkaar-hussel-met-een-beetje-water-machines' hadden. Maar ja, we zijn op vakantie en voor die laatste week kan het ermee door. Daarna gingen we terug naar het motel en probeerden we, alweer tevergeefs, het reisverslag op het internet bij te werken. Die internetmachines in Canyon Village zijn echt irritant!
Tenslotte zijn we langs de bovenrand van de canyon gaan naar Marketplaza gelopen om de laatste inkopen voor in de canyon te doen en wat eten voor 's avonds te halen, wat niet al te makkelijk was. Wat kan je koud eten en is toch voedzaam? Uiteindelijk wordt het een sandwich en een blik ananas. Dat eten we 's avonds op, waarna we nog even op de canyon willen gaan lopen. Dat laatste verregent echter letterlijk en figuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.