Marcs Omzwervingen

Woensdag 1 augustus

We staan vroeg op, want we willen in Red Rock Canyon rondlopen en dat moet je toch echt wel doen voor 10 uur, anders is het te warm. We zetten koers richting Red Rock en komen daar niet veel later aan. De route was heel simpel… alsmaar rechtdoor. We kopen een kaartje en gaan het gebied binnen. We kijken naar de geweldige rotsen om ons heen en zijn enorm onder de indruk. We zetten de auto op een parkeerplaatsje en beginnen met lopen. We lopen midden tussen de rotsen en de kleine beetjes groen die er in een woestijn gebied zijn. Het is hier doodstil, op die ene irritante vogel dan na. We lopen door over een pad dat soms nauwelijks te zien is. Op een gegeven moment ben ik het pad kwijt. Het lijkt gewoon op de houden. We besluiten terug te keren naar de auto.
We rijden verder en komen op het hoogste toegankelijke punt. Vanuit hier heb je een geweldig overzicht over de Red Rocks. Onbeschrijfbaar zo geweldig en groots als het eruit ziet! We gaan nog wat verder en besluiten nog een stukje te lopen. Het is inmiddels bijna 10 uur en het begin aardig warm te worden. Om ongeveer 11 uur gaan we terug en stoppen we nog even bij een supermarkt (de eerste die we deze vakantie hebben gevonden). Daarna keren we terug naar ons motel, en plannen we de rest van de dag. We hebben eindelijk weer een plaats gevonden waar we konden internetten, want in San Diego konden we dat niet vinden (bleek dus gewoon om de hoek te zitten). We gaan nu verder met uitzoeken welke show we vanavond willen zien (Cirque du Soleil lijkt ons leuk maar is ontiegelijk duur, minstens 100 dollar). We kijken verder rond en updaten het reisverslag ergens volgende week weer, want Internet toegang is hier namelijk moeilijk te vinden en vreselijk duur, soms wel 1 dollar voor 4 minuten.
We hebben besloten om naar de Showgirls of Magic te gaan. Deze zijn niet zo duur en het ziet er leuk uit. We gaan op weg naar de show en lopen over de strip. Toen we er eenmaal waren kwamen we al snel overeen dat we ons vergist hadden over de afstand, want we hebben meer dan een uur gelopen. De show zelf is een leuke combinatie van komedie, showgirls, magie en een dance act. Een geslaagde avond, waarna we met de bus terug gaan naar het motel. Door wegafzettingen en andere rare dingen doet de bus er nog langer over dan dat we er op de heenweg over hebben gelopen.
De planning voor de volgende dag gebeurd door middel van kop of munt.. het is uiteindelijk munt dus gaan we naar het meer en niet naar het bos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *