Marcs Omzwervingen

Maandag 13 augustus

Vandaag hangen we een beetje rond bij en in het motel, en zowaar, na anderhalve nieuwsuitzending over niets hebben we maar liefst dertig seconden buitenlands nieuws gezien. Dat was namelijk de herdenking van de oprichting van de Berlijnse Muur. We kijken een aantal films zoals de Gladiator en wat tekenfilms en gaan dan naar buiten om het Greyhoundstation op te zoeken. We hebben namelijk nog steeds geen foto met zo'n bus erop.
Niet veel later komen we weer terug bij het motel, waar we gelukkig de airco aan hebben laten staan. Daar gaan we nog even kijken naar een documentaire over vliegtuigongelukken, als opwarmertje voor morgen. Dan gaan we in het restaurant van het motel wat eten, waar wij als enigen zijn. Terug op onze kamer zetten we 4 wekkers op 5 uur: Het horloge, de reiswekker, de wekker van de kamer en een wake-up call. We gaan maar slapen en hopen dat we op tijd wakker worden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *