Marcs Omzwervingen

Zaterdag 11 augustus

Op deze dag verlaten we de canyon, we pakken onze spullen en zetten koers naar de bus naar Phoenix, via Flagstaff. In een onnoemenswaardige reis, alhoewel die ene enorme regenbui het helemaal deed voelden alsof ik in Nederland was. Om 5.20pm stopte de bus bij 'Phoenix sky harbor international airport terminal 2 northside level 1'. Hier controleren we of alle gegevens op de tickets nog wel juist zijn. Er zijn een paar veranderingen, zo is de binnenlandse vlucht veranderd van nummer, dat is nu 234, en hij vertrekt 10 minuten eerder. De internationale vlucht vertrekt om 6.00pm en behoudt hetzelfde vluchtnummer.
Nadat we dit gecontroleerd hebben gaan we opzoek naar een motel, niet veel later hebben we ook dat gevonden en gaan we op jacht naar fastfood. Na een succesvolle jacht zijn we een stel lekkere hamburgers rijker. We gaan tv kijken en komen er achter waarom de Amerikanen allemaal zo dom zijn. Het journaal van 9 uur duurt tot 10 uur en bestaat uit de volgende onderwerpen:
9.00-9.05 : Donderstorm in de vallei, gevolgd door reclame
9.07-9.13 : Een auto ongeluk, met x doden en y gewonden, gevolgd door reclame
9.16-9.21 : Een ander auto ongeluk, met x gewonden en geen doden, , gevolgd door reclame
9.24-9.31 : Kinderen worden naar opvoedingskamp gestuurd, gevolgd door reclame
9.36-9.44 : Al Gore heeft een nieuw uiterlijk, een baard en snor!! Gevolgd door reclame
9.49-9.55 : Sport, één footballmatch, gevolgd door reclame
vervolgens nog veel meer reclame, dan 30 seconden het weer, en een aftiteling. Tot zover het internationale journaal.
Nadat Marc en ik ons daar uitgebreid over hebben verbaasd gaan we maar slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *