Omzwervingen van Marc en Josephine

Maandag 30 juli

Bus 11 in, bus 11 uit, bus 34 in, bus 34 uit, bus 9 in, bus 9 uit, en we staan voor SEAWORLD!! Seaworld vandaag dus.. we gaan direct na binnenkomst naar de eerste show.. een spectaculaire acrobatische show op het water, een mooie show.. net zo als alle andere shows trouwens. We gaan na deze show direct voor de Orka show
The Shamu Adventure'. Dit is werkelijk waar een prachtige show. En, we hebben goede plaatsen… want we zijn niet nat geworden.
We gaan via de 'Shipwreck Islands' (een uiterst natte ervaring) naar de dolfijnen toe, wat ook een geweldige show is, waarbij de trainsters zelf het publiek te pakken hadden met een 'willekeurige' persoon uit het publiek die in het water viel en bang zou zijn voor de dolfijnen. Via de Pirates 4D film, wat een hele mooie 3D film is, die ze in Dolfinarium Harderwijk ook draaien, gaan we naar 'Tools for Fools' toe. Dat is een zeehonden en walwissenshow, die heel leuk was. Daarna hebben we nog in een simulator een helikoptervlucht over de noordpool gehad en hebben we nog de andere dieren bekeken.
Bus 9 in, bus 9 uit, de blauwe tramlijn in, de blauwe tramlijn uit, en we zijn weer in het centrum. Daar hebben we nog wat gegeten en zijn we met bus 11 weer naar Erich zijn huis gegaan. Daar aangekomen hebben we onze tassen weer ingepakt, want morgen vertrekken we weer naar Las Vegas. In het kort Seaworld was een geweldige dag uit, zoals alle dagen in San Diego.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.