Marcs Omzwervingen

Donderdag 9 augustus

Het is 5:22. Piep! Piep! Piep! De wekker gaat af. Marc doet het licht aan en vraagt: "vandaag hiken of morgen?". Traag mompel ik "morgen". Er verschijnt een opgelucht gezicht en Marc doet het licht weer uit. Zzzzzz….
Later op de dag gaan we richting Hermest Rest. We doen dit stukje bij beetje. Het stukje lopen we en het beetje doen we met de bus. Op sommige punten kijk je recht de diepte in en op andere punten kan je de Colorado rivier goed zien. We lopen rustig langs de rand, op zo'n 1½ meter afstand zonder reling erlangs, naar het volgende uitkijkpunt en zien onderweg dingen die iedereen die de bus neemt nooit zal zien.
We ontmoeten nog iemand uit Phoenix die ons wat tips geeft en ons uitnodigt om bij haar te slapen als we in Phoenix zijn. We weten nog niet of we dat doen, maar we zullen erover nadenken. Zo'n 2 uur later komen we bij het eindpunt aan, waar we nog even gaan rondkijken waarna we de bus terug nemen naar de lodge. Tenslotte gaan we in de snackbar nog een portie spaghetti eten als voorbereiding voor morgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *