Marcs Omzwervingen

Vrijdag 3 augustus

Las Vegas – sjokke-sjokke-sjok – Kingman – vroem – Williams.
Okee, nu wat langer samengevat: Nadat we de huurauto hadden afgetankt voor maar 2½ gulden per 3 liter hebben we deze ingeleverd. Daarna vertrokken we om twaalf uur met de bus richting de Grand Canyon waarbij we een idioot trage chauffeur hadden. Hij reed overal minstens 10 mijl per uur te langzaam, zelfs waar je maar 30 mocht. In Kingman mochten we gelukkig overstappen en deze chauffeur wilde alle verloren tijd graag inhalen. Uiteindelijk kwamen we om een uur of 9 in Williams aan, waar we met een bijna gratis taxi naar een vol motel werden gebracht. Na wat zoeken vonden we een ander motel, langs de Route 66, waar we incheckten, op een afstandsbedieningloze televisie zapten, nog wat praatten en gingen slapen. Morgen nemen we de trein naar de Grand Canyon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *