Marcs Omzwervingen

Vrijdag 20 juli

Vandaag verlaten we het hostel om naar het Greyhound-station te lopen. Daar kopen we America-passen en probeert de man die ze verkoopt tevergeefs onze namen uit te spreken en ons telefoonkaarten aan te smeren. We wachten ongeveer anderhalf uur tot de bus naar Monterey komt. Zo'n 5 uur later komen we in Monterey aan. De bus stopte bij een benzinestation waar we een plattegrond van de stad halen. We gaan dan op zoek naar een motel, maar al snel blijkt dat Monterey een soort Wassenaar van Californi?s. Dat zag er dus niet al te best uit voor de prijzen van de motels. Ook is het weekend en blijken er rodeodagen te zijn waardoor bijna alles vol is. Uiteindelijk nemen we voor ? nacht een veel te dure Quality Inn. Het blijkt een luxe kamer te zijn met 2 enorme bedden, wat ook wel mag voor deze prijs…
We gaan daarna de boulevard verkennen en wat drinken halen voor 's avonds, waarbij ik me weer eens moet legitimeren met mijn paspoort. Stel je voor dat ik nog geen 21 zou zijn… Ook gaan we eten. We nemen een rijsttafel in een Chinees restaurant. Tenslotte gaan we lekker relaxen op onze kamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *