Marcs Omzwervingen

Zondag 5 augustus

Pfffft, wat kan Marc snurken zeg. Ik was om 8.30 wakker geworden en lag een beetje rond te draaien totdat Marc wakker werd met een hoop snurk en andere geluiden. We slaan vandaag spullen in voor de reis naar beneden, zoals extra water, nieuwe schoenen voor Marc, je weet wel, de simpele dingen. We zijn ook aan het kijken voor een meerdaagse tocht naar de bodem van de canyon, want met een eendaagse trip kan je dat met geen mogelijkheid halen. Maar dat is allemaal in de rest van de week, we lopen nu eerst een trail boven aan de canyon. Morgen gaan we waarschijnlijk naar de andere kant van het plateau. Eerst gaan we maar een goede kaart van de canyon halen en kijken of we misschien nog een ezelrit te pakken kunnen krijgen.
WHOEHA! We hebben een muilezelrit te pakken en gaan morgen al naar beneden! We schuiven alle plannen op en gaan pakken voor de trip van morgen en overmorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *