Marcs Omzwervingen

Zaterdag 28 juli

Vandaag gaan we naar het strand, maar niet voordat we nog even mijn verjaardag hebben gevierd. Van mijn ouders heb ik een leuke kaart gehad en van Marc een boek waar we nog veel lol om zullen hebben. Erich nodigde ons uit om mee te gaan surfen, en we vonden dat wel een leuke uitdaging, dus wij met de surfplank en bodyboards (van die halve drijf plankjes) naar het strand. Marc en ik gingen met de bodyboards het water in. Een koude ervaring, maar we mochten blij zijn want het water was warmer dan normaal. Even later lagen we een stuk uit de kust te wachten op een goede golf… ineens beginnen Erich en de anderen te peddelen en dat deed ik dus ook maar…. en toen was daar de golf… hij tilde me op.. en voerde me met een noodgang naar het strand… WAUW wat een geweldige ervaring… keihard vooruit gedreven op de golven.. niets anders dan wit schuim om je heen… gewoonweg geweldig!! Na een paar uur houden we er mee op en gaan Marc en ik naar Pacific Beach, hier eten we wat en luieren we om en nabij het stand, we vertrekken terug naar Erich's huis en hebben daar een gezellig barbecue samen met Erich en zijn vriendin die inmiddels ook is aangekomen. Al met al dus een leuke dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *