Omzwervingen van Marc en Josephine

Zondag 22 juli

Na de busrit vanaf Monterey komen we om half zeven 's ochtends op het Greyhound-station van Los Angeles aan. We hadden gisteren al geprobeerd een hostel in Venice (aan zee) te reserveren, maar dat zat al vol. Op het station was echter een 'motelwand' aanwezig, waar een hostel 'Backpackers Paradise' op stond, welke we maar belden. Dat hostel bleek plaats te hebben. Na een ritje per taxi van krap een half uur, wat door het hostel betaald werd, checkten we in voor vier nachten en namen we een ontbijt. Daarna gingen we op het terras bij het zwembad met een beker koffie wakker worden en kijken wat we de komende dagen zouden kunnen gaan doen.
We besluiten voor morgen een tour naar Universal Studio's te boeken en vandaag een gratis shuttlebus naar Venice Beach te nemen. Daar aangekomen lopen we even over de boulevard en gaan we bakken op het strand. Dat doet Wouter trouwens echt letterlijk; een letterlijk citaat van hem is: 'Nu weet ik hoe een koekje zich in een oven voelt'. Hij koopt tenslotte maar sunblock factor 30. Teruggekomen bij het hostel gaan we een burger eten (die gemaakt is van een echte hamburger!) en nog even een potje kaarten. Tenslotte gaan we naar de springveren met een dunne lap eroverheen (veel meer waren de bedden niet) om van de reis van gisteren bij te komen en dit verslag te schrijven. Welterusten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.