Marcs Omzwervingen

Dinsdag 7 augustus

01:26 uur: Ik word wakker met een knallende hoofdpijn. Ik ga wat drinken en leeg vervolgens mijn maag in het toilet en ga weer slapen. 05:51 uur: Weer word ik wakker, de hoofdpijn is afgezwakt en mijn maag voelt wat onrustig. Rustig aan probeer ik een besluit te nemen. Blijf ik een dag hier beneden om weer helemaal fit te worden of vertrek ik vandaag toch weer naar boven? Ik besluit tot het ontbijt te wachten.
06:00 uur: De wekker gaat af, Marc schiet rechtop in het lage stapelbed en stoot direct zijn hoofd. We staan op en vertrekken richting ontbijt, wat om 6:30 precies zal worden geserveerd. De hoofdpijn is verdwenen en ik voel me weer wat beter. Ik ga vandaag toch maar mee. Om kwart over zeven vertrekken we naar boven. Rosco, mijn muilezel heeft er zin in en doet goed z'n best. Dit in tegenstelling tot Goose, waar Marc op zit. We zien prachtige dingen onderweg, waarvan de meeste onbeschrijfbaar en niet te fotograferen zijn. We rijden door een landschap dat ver beneden ons uitstrekt en hoog boven ons uittorent. Bij het laatste gedeelte houdt Marc z'n ezel het bijna niet meer en blijft steeds achter. Maar ook hij bereikt de top, al is het met moeite.
(Vervolg door Marc)
Terug bij de Bright Angel Lodge valt Wouter direct in slaap. Ik ga nog een stuk lopen over de westkant van de rim, waar het uitzicht weer anders en weer mooier is. Na een stuk gelopen te hebben neem ik de bus weer terug naar de lodge, waar Wouter net wakker wordt. We gaan even wat eten en doen verder niet veel bijzonders meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *