Marcs Omzwervingen

Zondag 29 juli

Vandaag lag Balboa Park, oftewel de dierentuin van San Diego op de planning. We hadden gratis kaartjes van Erich gekregen. Na een wandeling van zo'n 40 minuten kwamen we bij het park aan. We begonnen klein, met de Koalabeertjes, waarna we via de beren en leeuwen naar de Reuzenpanda's gingen. Helaas was het zo warm, dat de meeste dieren enorm lui en slaperig waren.
Aangezien er niet 1 pad was waarbij je langs alle dieren kwam, hebben we een beetje op goed geluk door het park gelopen. Ondertussen streepten we op de plattegrond aan waar we al geweest waren. Het bleek al snel dat het park een stuk groter was dan we dachten. Erich zei al dat je er met gemak een hele dag in kon rondlopen; hij heeft zeker gelijk gekregen. Naast veel, heel veel, dieren zijn er namelijk ook nog een aantal shows. Zo hebben we een show 'The Wild Ones' gezien die over dieren ging wie van nature 'stunts' zouden doen. Echter, de wilde dieren waren in werkelijkheid de meest slome en tamme dieren die je je kan bedenken.
's Avonds om half negen hebben we nog een show bekeken. Dit was een acrobatenvoorstelling (dus geen dieren) die ging over dat de mens het leefgebied van de dieren veroverde. Het was een heel erg mooie show. Tenslotte zijn we in het donker nog bij wat dieren gaan kijken, aangezien het ook al wat koeler was geworden. Sommige dieren waren nu actiever dan overdag. Toen we de dierentuin uitgingen waren we het beiden eens met de slogan van de zoo: San Diego Zoo – Worlds Famous Zoo. Vergeleken met dit park is het Noorder Dierenpark maar een heel klein parkje.
Iets voor tienen zijn we weer naar Erich's huis gelopen. Daar hebben we nog even naar de Amerikaanse versie van 'De Zwakste Schakel' gekeken en hebben we onze benen wat rust gegund.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *