Omzwervingen van Marc en Josephine

Zaterdag 4 augustus

Deze dag is een dag met fantastisch mooie dingen… en met kapotte dingen. We stonden om 7 uur op en gingen naar het treinstation van Williams. Hier kopen we twee tickets voor de historische stoomtrein naar de Grand Canyon. Deze trein gaan om 10 uur van het station weg, nadat er eerst een cowboy-show wordt gegeven.
Het is een mooie treinrit van zo'n 3½ uur lang. Wouter z'n tas, die al een paar dagen verder scheurt, wordt ondertussen met veiligheidsspelden bijelkaar gehouden. Aangekomen in de Grand Canyon lopen we naar de rim (de rand van de canyon) en kijken naar beneden. De eerste reactie zegt vaak alles, namelijk: WAUW! Het is ?t een adembenemend gezicht!
Na wat rondgehangen en vooral gekeken te hebben zetten we onze tassen vast bij het motel neer en gaan we per shuttlebus naar de 'kampwinkel' waar Wouter een nieuwe tas koopt en we wat eten en drinken inslaan. Dan gaan we terug naar de Bright Angel Lodge om in te checken. We besluiten daarna nog een stukje te gaan lopen… en jawel hoor: er gaat weer iets kapot. Nu begeeft mijn schoen het, de zool hangt er los onder. Morgen maar eens voor nieuwe schoenen kijken… Tenslotte gaan we maar weer heel langzaam (het is best moeilijk lopen met een losse zool) terug naar het motel om mijn schoen en Wouter zijn tas op de foto te zetten en het verslag bij te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.