Omzwervingen van Marc en Josephine

Donderdag 26 juli

Vandaag vertrekken we met de shuttlebus naar het vliegveld, vanwaar we de bus naar het Greyhound station pakken om naar San Diego te gaan. We pakken de stadsbus en krijgen een hele sightseeing tour door de stad, en zien de gewone woonwijken daar, tenminste, wat je gewoon noemt. Hele brede straten met huizen met voor Nederlandse begrippen enorme tuinen.
Na enige tijd komen we aan bij het Greyhound station, waar onze bus om 3 uur zal vertrekken. Om kwart voor vier vertrok de bus. De reis naar San Diego stelt op zich weinig voor en om een uur of 7 zijn we dan in San Diego. Daar haalt Erich ons op en maken we kennis met hem en z'n kat. We kletsen nog wat over onze reis en we gaan vervolgens slapen. Het is kortom een rustige dag. En morgen, morgen staan we gezond weer op en gaan we San Diego verkennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.