Marcs Omzwervingen

Maandag 23 juli

Geeuw… we staan vroeg op, namelijk om half negen. Vandaag gaan we naar de Universal Studio's, waar we een VIP tour voor hebben geboekt. Na een ritje van ongeveer een half uur op de snelweg zijn we aan de andere kant van de stad, bij Universal Studio's. We hebben de toegangskaarten en alles al en kunnen zo doorlopen. We beginnen met de tour achter de studio's, waarin je een indruk krijgt van het werk van de studio's. Het is een tour met een aantal 'onverwachte' elementen, zo komen we per ongeluk King Kong tegen en stort de brug waar we over rijden zowat in.
Na deze toer gaan we verder. Het park is vol met leuke attracties. De 'Jurrasic Park – The Ride' was toch wel de extreemste. Deze begint met het instappen in een boot en dan worden we met het water meegevoerd door het park. Na een kort stukje gaat er (uiteraard) iets mis en komen we in het verkeerde deel van het park terecht. We varen door en de meeste mensen zijn ondertussen goed nat gespoten en gespetterd. Wij waren nog behoorlijk droog en daar waren we best trots op… maar toen kwam de laatste afdaling…….. doorweekt waren we. Maar gelukkig was het een warme dag en was ik met 10 minuten alweer bijna helemaal droog.
Het was een relatief rustige dag in het park, de meeste wachttijden waren ongeveer 10 minuten. Maar door de opbouw van het park merk je daar niets van. Tegen de avond hebben we alles gezien en gedaan en keren we terug uit het park. We gaan naar onze kamer. Hier hebben we een uitgebreide discussie over de politiek in de verschillende landen, en dat terwijl we op vakantie zijn! We gaan slapen, maar niet voordat eerst iemand 3 wekkers probeert te regelen omdat hij om 4.30 op moet staan, en er midden in de nacht 2 dronken gasten het hostel worden uitgezet, oftewel, het was een TOP dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *