Omzwervingen van Marc en Josephine

Vrijdag 27 juli

Vandaag staan we iets na 9'en op. We gaan bij een buurtsuper een sandwich halen en gaan dan 's middags naar downtown San Diego. Dat doen we lopend, wat zo'n anderhalf uur kost. Daar aangekomen kopen we snel een 4-daagse pas voor het openbaar vervoer van de stad. Dan gaan we Broadway verkennen en wat snacken. Ook gaan we even in een winkelcentrumpje kijken naar bijvoorbeeld een winkel van Discovery Channel en wat andere toeristenwinkels. Na dat zijn we naar Marketstreet gelopen, wat niets voorstelde. Echter, vanaf daar zagen we een bord 'Seaport Village', wat een leuk recreatiegebied aan de rivier bleek te zijn. Hier hangen we de rest van de middag rond en koop ik een verjaardagscadeau (een humorboek) voor Wouter. Dan gaan we rond half vijf het park uit en gaan we de bus opzoeken, wat wel eventjes duurt.
Uiteindelijk komen we weer op het transferpoint op Broadway, waar we bus 11 naar Erich's huis (denken te) nemen. Na ruim een half uur in de bus te zitten komen we er echter achter dat de bus de verkeerde kant op rijdt. We stappen uit en nemen de bus de andere kant op. Na weer een half uur zijn we terug op Broadway en gaan we uiteindelijk wèl de goede kant op. Na nog eens 20 minuten stappen we bij de goede halte uit en lopen we naar Erich's huis. We gaan nog even wat te eten halen in de supermarkt en doen de rest van de avond niets bijzonders meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.