Marcs Omzwervingen

Maandag 28 juli – Terugreis

Om vijf uur loopt de wekker af en neem ik een lekkere douche om wakker te worden. Ik heb alles al ingepakt en ben dus zo klaar om te vertrekken. Een uurtje later zitten we in de shuttlebus van het hotel richting Seattle Airport. Daar staat een gigantische rij voor de incheckbalies, maar na zo'n anderhalf uur kunnen we dan toch inchecken. We haasten ons naar de gate waar we nog snel een sandwich nemen en dan het vliegtuig instappen.

Om vier uur Washington tijd (wat één uur in Seattle zou zijn) stappen we weer uit en nemen we een hamburger bij de Burger King. Dan nemen we ook afscheid van Freek en Patricia, die verder vliegen naar Brussel. Onze vlucht vertrekt om half zeven, na een half uur vertraging te hebben. Ondanks dat komen we twintig minuten te vroeg in Amsterdam aan. De tassen zijn er ook heel snel, waardoor we zo buiten zijn. Wouter zijn ouders zijn ons op komen halen. Thuis in de tuin is de reis toch echt definitief voorbij. Ik wil terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *