Marcs Omzwervingen

Dinsdag 22 juli – Dag 16

We staan op tussen de spelende kinderen: we hebben een plek op het speelveld toegewezen gekregen. Het is wel een mooie plek, we hebben zelfs een oven en een aanrecht met spoelbakken. Na de dag besproken te hebben gaan we Vancouver in, waar Wouter en ik fietsen huren.

We gaan eerst Stanley Park rondfietsen, wat 405 hectare groot is. Het park ligt aan de Pacific. Daarna fietsen we via het Dome door de stad en bezoeken we het Harbour Centre, met een uitkijktoren waar je over een groot stuk van de stad kunt uitkijken. Zeker met dit weer, want het is weer helemaal onbewolkt en warm. We gaan nog even naar het park en leveren dan de fietsen weer in, de meeting time was namelijk zes uur 's avonds.

We gaan zeilen! We lopen naar de haven, waar we onze spullen op een trimaran laden. Dan vertrekken we zonder zeilen, in verband met te weinig wind, voor een heel ontspannen avond op het water. We hebben een mooie skyline en fantastische schemering gezien, maar het was vooral heel geweldig en relaxed! Helaas is de tocht na zo'n vier tot vijf uur voorbij en gaan we terug naar het vasteland. We rijden terug naar de camping waar ik of dubbel zie, of er is nog een trekgroep bijgekomen op het speelveld. Hoe dan ook: tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *